Domovská stránka » 1000 g

Zobrazujú sa všetky 3 výsledky

Kvalitex Guľôčková náplň do vankúša Standard, 1000 g

9.49 

Uvedená cena je platná ku dňu 25.07.2022 – pre aktuálne informácie o produkte navštívte prosím stránky predajcu > 4Home

Ak máte pocit, že váš vankúš potrebuje náhradnú náplň, alebo už nie je tak správne tvarovaný, odporúčame náhradnú guľôčkovú náplň do vankúšov STANDARD. Guľôčkové duté vlákno je vyrobené v ČR a vďaka kvalitnému postupu výroby možno vankúše plnené týmto guľôčkovým dutým vláknom prať na 60 °C. Táto teplota je dostačujúca z dôvodu, že alergény a roztoče sa hubia pri 57 °C.Guľôčky dlhodobo držia svoj tvar, ľahko sa prispôsobia vášmu telu a dajú sa ľahko vyklepať. Guľôčkové duté vlákno STANDARD je charakteristické vysokou plnivosťou. Výplň je vhodná aj pre alergikov. Náplňou s hmotnosťou 1000 g naplníte vankúš s rozmerom 70 x 90 cm. Český výrobca.

Kvalitex Guličková náplň do vankúša Standard, 1000 g, 1000 g

8.99 

Uvedená cena je platná ku dňu 8.8.2020 – pre aktuálne informácie o produkte navštívte prosím stránky predajcu > 4Home

Ak máte pocit, že váš vankúš potrebuje náhradnú náplň alebo už nie je tak správne tvarovaný, odporúčame náhradnú guľôčkovú náplň do vankúšov STANDARD. Guličkové duté vlákno je vyrobené v ČR a vďaka kvalitnému postupu výroby možno vankúše plnené týmto guličkovým dutým vláknom prať na 60 ° C. Táto teplota je dostačujúca z dôvodu, že alergény a roztoče sa hubia pri 57 ° C.Guličky dlhodobo držia svoj tvar, ľahko sa prispôsobia vášmu telu a dajú sa ľahko vyklepať. Guličkové duté vlákno STANDARD je charakteristické vysokou plnivosťou. Výplň je vhodná aj pre alergikov. Náplňou s hmotnosťou 1000 g naplníte vankúš o rozmere 70 x 90 cm. Český výrobca.

Kvalitex Guličkové náplň do vankúša Unico, 1000 g, 1000 g

11.99 

Uvedená cena je platná ku dňu 8.8.2020 – pre aktuálne informácie o produkte navštívte prosím stránky predajcu > 4Home

Ak máte pocit, že váš vankúš potrebuje náhradnú náplň alebo už nie je toľko nesprávne tvarovaný, odporúčame náhradná guľkovou náplň do vankúšov UNICO. Vlákno je vyrobené s dutinou a vstupný materiál je schopný odolávať aj vysokým teplotám. Z tohto dôvodu je možné toto guľôčkové vlákno prať na vyváranie.Vďaka technologickému procesu a postupu výroby sú guličky stabilné a minimálne 4 roky udrží vankúš v stálom a naplnenom tvaru. Potom odporúčame vankúš doplniť novým guličkovým vláknom alebo úplne staré guľôčkové vlákno vymeniť. Jedná sa o značkové guličkové duté vlákno, ktoré patria medzi najkvalitnejšie plniace materiálu na slovenskom trhu.Ľahko sa prispôsobí vášmu telu a dajú sa ľahko vyklepať. Výplň je vhodná aj pre alergikov. Náplní s hmotnosťou 1000 g naplníte vankúš o rozmere 70 x 90 cm. Môžete použiť ik plnenie plyšových hračiek. Český výrobca.